Faluszépítő akció

Faluszépítő akció!

Idén a Tarjáni Ifjúsági Klub tagjai az Önkéntesség környezetvédelmi és fenntarthatósági hete alkalmából egy szemétgyűjtési akcióra invitálnak benneteket.
Biztosan veled is előfordult már hogy egy gyönyörű helyen túráztál, de a látványt elcsúfította az eldobott szemét.
Éppen ezért szeretnénk minél többetek figyelmét felhívni a hétvégi programunkra:
A körülményekre való tekintettel (sajnos😞) nem tudunk egy nagy közös akciót szervezni, de minket ez sem gátol meg.
Hívdd fel a barátod, családod, válasszatok ki a faluban vagy környékén egy tetszőleges helyet, húzatok kesztyűt és tisztítsuk meg együtt településünket április utolsó hétvégéjén (2021. április 24-25.)

Az akció első napján a Kultur elől el tudjátok venni a szükséges eszközöket amit az Önkormányzat biztosít, a nyeles szúrót viszont a szemétszedés után juttassátok ugyanoda vissza, hogy más is használni tudja.
A hulladék elszállításáról és elhelyezéséről az Önkormányzat gondoskodik, azonban szeretnénk megkérni Titeket, hogy az összeszedett szemetet a megadott gyűjtő pontokra legyetek szívesek leadni.

 • Gyűjtőpontok:
  Kálvária alatt (Vajár utca)
  Tatai utca vége
  Jókai utca eleje
  Körpincék
  Kenderesi és a Rozmaring utca találkozása

Abban az esetben ha távolabb szedsz szemetet és nem tudod eljuttatni a megadott gyűjtőpontokra a hulladékot, kérünk hogy az alábbi telefonszámok egyikén hívj fel minket, és mond el nekünk hova tetted le a zsákot, hogy ezáltal tudhassuk az akció végén, hol van még hulladék amit el kell szállítani.
Tel.: +36 30 898 9332
Tel.: +36 30 919 1264
Ha van kedved és lehetőséged az akció közben készíts fotókat és küldd el nekünk.
Tegyünk együtt környezetünkért! 
Mi ott leszünk, és Te?